Överhettad Ånga för Restaurang och Café

Human Bemanning erbjuder en tjänst som med en punktinsatts kompletterar ert dagliga arbete med hygienen. Vi arbetar med överhettad ånga. Den höga temperaturen i samverkan med ett högt tryck åstadkommer en rengöring på djupet. Resultatet både syns och känns!

Den 170 grader varma ångan dödar effektivt bakterier och andra ”oönskade gäster” i köket.

Finns det kalkbeläggningar eller svartmögel på väggarna så går de också att åtgärda med ångan.

Ångan kommer också åt i skrymslen och vrår där konventionella städredskap har svårt att göra riktigt rent. ”Trångt” och ”bakom” bereder sällan några problem för oss.

Ångans effektivitet ligger i den höga temperaturen. Därför kan vi nästan alltid arbeta helt utan kemikalier. Mer miljö- och allergivänligt än så blir det knappast!* Risken att rester av rengöringsmedlet skall finnas kvar existerar inte.

Är det svårt att hålla kundtoaletten riktigt fräsch? Finns det en svag urinlukt? Den sitter antagligen i golvets fogar eller så har urin krupit in under toalettstolen. Ångan löser oftast det problemet.

Om ni vill veta mer om överhettad ånga så hänvisar vi till vår leverantör. Under flikarna om ånga och kundcase hittar ni mycket information!

Möter våra tjänster ett behov hos er? Vill ni veta mer om vårt arbetssätt? Vår säljare står självklart till ert förfogande för att svara på frågor.

Kontakt

Säljkontakt: Stefan Johansson 0734-40 84 48
E-post: info@humanbemanning.se Organisationsnummer: 556863-3639


* det finns problem där ångan behöver ”assistans”. Då använder vi naturpreparat eller miljömärkta produkter.